Remodelled village hall

Reusing the existing building but remodelled, extended and thermally upgraded to make it a flexible, low carbon, sustainable building fit for the community to enjoy for many years to come.

Eco refurbishment

We have received many compliments and congratulations from members of the community and we are delighted with the results

Ridgewell Village Hall lies within a Conservation Area and is well used by the community. However, the existing hall was in desperate need of modernisation and needed more flexible lettable space. Inkpen Downie’s brief was to renew and repair various areas of the existing hall in order to prolong its life, upgrade its thermal performance and comfort levels while improving its appearance and attractiveness to users. With the addition of the new meeting room to the rear, which could be used independently of the main hall, it created more flexibility for the community. An external veranda style covered area was also designed to provide weather protection for users waiting to access the building and improve its relationship with the playing field.

 
  • Retained and refurbished
  • Remodelled and extended
  • Thermally upgraded
  • Listening and understanding client’s brief
  • Professional client support
  • Problem solving
  • In-depth technical knowledge
  • Team working

 

Get in touch on 01206 577244 to discuss your ideas

Terms & Conditions  |  Privacy Policy

Copyright © 2022 Inkpen Downie